Abberoonitzkia hakemassa

Abberoonitzki

20.9.2016

Aamulla herääminen oli mahdottoman oloista ja teki mieli jäädä sängynpohjalle vaan makaamaan, mutta olin Johanille ja Jannelle itse sanonut, että herätään aikaisin. No, kun siitä aamukahvit sain juotua, aloin pakkaamaan vehkeitä autoon. Juuri ennen lähtöä tuli sellaine olo, että kaivan matoja hiukan mukaan, jos jigaaminen ei tuota tulosta.

Kävin hakemassa Johanin ja Jannen, jonka jälkeen nokat osoittivat kohti uutta järveä, joka oli meille täysin uusi paikka. Kamat kasaan ja jigiä pomputtelemaan. Ei siinä kauaan mennyt, kun Janne ensimmäisen abboren sieltä jo nosti ja ajattelimme tämän lupaavan hyvää. Aamupäivä meni jigiä pomputellessa ja joitain satunnaisia ruoka kokoisia kaloja tuli, mutta se ei meille vielä riittänyt. Kahta kovemmin ja eri väreillä ja kokosilla kokeilemaan josko se auttaisi. No ei auttanut ei, joten tässä vaiheessa kaivoin madot esille ja viritin pohjaongen. Pam! Samantein nousi mukavan kokeinen abbore ja 10min sisällä kolme samanmoista.

Kalaa tuli seuraavat pari tuntia paremmin ja huonommin, mutta kuitenkin niin, että mukavat ruokakalat sai kotiin. Klo 15.00 jälkeen syönti hiipui totaalisesti, ei tullut kuin satuunaisia pieniä sillointällöin. Ei siinä mitään, oli kaunis päivä ja kalaa tuli, joten kelpaa taas hymyllä poistua ja varmasti tulemme tähän paikkaan uudestaan.

Tässä myös pieni video, mun abboret menee veden alla

https://www.youtube.com/watch?v=jpLgobRqD7A&feature=youtu.be